A termék sikeresen a kosárba került!

Megrendelem a terméket
Vásárlás folytatása

Kávégép és kávéfőző szerviz

Vállaljuk Saeco, Jura, Bosch, Siemens, Delonghi, Melitta, Nivona, AEG, Krups márkájú automata kávégépek és kávéfőzők szervizelését, felújítását, időközi karbantartását.

Cégünk 2003 óta foglalkozik automata kávégépek és kávéfőzők szervizelésével. Azokat a kávégépeket amelyek nem voltak még szervizünkben, csak teljes felújításra tudjuk vállalni, ennek költsége 20-30e Ft típustól és állapottól függően. A felújítás elkezdése előtt minden esetben ingyenes árajánlatot adunk. Amennyiben gazdaságtalan a gép javítása, egyeztetünk a további lehetőségekről. A teljes felújítás tartalmazza: a kávéfőző teljes külső és belső tisztítása, kazánok felújítása, főzőegység felújítás, tömítések cseréje, daráló tisztítás és beállítás, zsírtalanítás, vízkőtelenítés. A felújítás során a kávégép minden hibáját feltárjuk és javítjuk. A szükséges alkatrészek költsége hozzáadódik a felújítás alapdíjához. Fődarab csere előtt minden esetben egyeztetünk az ügyféllel, hogy új vagy használt/felújított alkatrész kerüljön beépítésre. Az új alkatrészekre 12 hónap, a használt/felújítottra 6 hónap garanciát vállalunk. Felújítás után a kávégépet nyilvántartásba vesszük, rögzítjük az elvégzett munkát, dátumot, cserélt alkatrészeket, adagszámot, stb. Az időközi szervizelést a későbbiekben ez alapján végezzük.

A kávégépek felújítását 3-15 munkanapra vállaljuk. Kisebb javításokat, időközi karbantartásokat akár 1-2 órán belül elvégezzük, előzetes egyeztetés alapján.

A javítás időtartamára díj ellenében cseregépet biztosítunk, ennek részleteiről kérem érdeklődjön elérhetőségeinken.

Amennyiben meghibásodott a készüléke, akkor a lenti űrlap segítségével jelezni tudja nekünk a hibát.
A * (csillaggal) jelölt mezők kitöltése kötelező!